Tel: 045 - 57 549 04 E-mail: info@nicowakappers.nl

Specialiteiten

Nicowa kappers is gespecialiseerd in visagie, bruidskapsels en hairextensions. Als team van twee ervaren kapsters zorgen wij ervoor dat u als persoon geheel in uw eigen stijl wordt verzorgd. Bij Nicowa kappers is alles mogelijk.

Bruidskapsels

Indien iemand gaat trouwen en bij ons een bruidkapsel laat verzorgen, vinden wij het belangrijk om die persoon beter te leren kennen. Wij willen weten welke trouwjurk diegene heeft en wat het voor een type persoon is, zodat wij hierbij een passend kapsel kunnen zoeken. De bruid krijgt veel persoonlijke aandacht wat overigens ook is terug te zien in het eindresultaat. Meer informatie over bruidskapsels.

Visagie

Nicowa kappers verzorgt professionele make-up, of u nu over de Catwalk gaat lopen of naar een thema-avond gaat, wij verzorgen u een professionele "look". Hierbij streven wij naar perfectie. Tevens maken we gebruik van betrouwbare producten. Bij Nicowa kappers heeft u vele mogelijkheden, neem contact op voor meer informatie.

Gala

Ook bij een gala kunt u een beroep doen op Nicowa kappers. Als team van specialisten zorgen wij ervoor dat u tijdens uw galafeest zult schitteren. Wij verzorgen het kapsel, de make-up en de hairextensions. Hierbij stemmen we deze drie zaken volledig op elkaar af. Bij hairextensions heeft u tal van mogelijkheden u kunt daarbij onder andere denken aan bijvoorbeeld een langere pony.