Tel: 045 - 57 549 04 E-mail: info@nicowakappers.nl

Bruidsparen

De grootste specialiteit van Nicowa kappers zijn bruidsparen. Voordat wij aan een bruidskapsel beginnen, schenken wij veel persoonlijke aandacht aan de persoon. Elke persoon heeft een eigen stijl, daarom vinden wij het belangrijk u eerst als persoon te leren kennen. Wat voor type persoon bent u? Hoe gaat de bruidskleding eruit zien? Etc.


Nicowa kappers maakt eerst een proefkapsel en proef make-up. De bruid komt dan zes tot acht weken voor de bruiloft langs. Het is belangrijk dat de bruid een foto van haar jurk meeneemt, zodat wij hier uw kapsel op kunnen afstemmen. Nicowa kappers adviseert om vervolgens de trouwjurk te passen met het proefkapsel en daar vervolgens een foto van te maken. Zo ziet de bruid voor de eerste keer het totaalbeeld.

De stylisten van Nicowa kappers zorgen voor bijpassende professionele make-up. Een bruidskapsel hoeft niet altijd opgestoken te zijn, het kan ook los, kort of sportief. Nicowa kappers maakt altijd een foto van het proefkapsel.
Het is opvallend dat veel vrouwen blijven hangen in de make-up trend die al jaren uit de tijd is. Deze vrouwen maken zich op zoals ze dat vroeger als meisje ook deden. Wij proberen hen altijd te adviseren en te laten zien dat het ook anders kan. Iets moois van iemand maken is een vorm van kunst. Als je een mooi kapsel gecreëerd hebt, maakt de make-up het af.